Mød Food Careers

Mød Food Careers

Få et indblik i, hvordan det er at være en del af fødevarebranchen i Danmark – en af verdens bedste fødevarebrancher.
Food Careers-ambassadørerne har alle valgt at ville arbejde med mad og fødevarer på hver deres måde. Her får du deres personlige historier og drømme om deres arbejde. Måske du kan genkende dig selv i én af dem?

Melad
Slagterelev

Det bedste ved min læreplads er helt klart mine kollegaer, de kunder, jeg har, og det udvalg af kød, jeg får lov til at lege med.

Anne Kathrine
Kandidat i molekylær ernæring og fødevareteknologi

Mad på molekylært niveau er min helt store interesse. Det er rigtig spændende at forske i mad og at kvalitetssikre fødevarer.

Nikolaj
Civilingeniør i bioteknologi og brygmester

Det fede ved ølbrygning er, at lige når man tror, man har fundet ud af alt, så er der noget nyt, man kan undersøge. Man kan hele tiden få pirret sin nysgerrighed.

Louise
Professionsbachelor i ernæring og sundhed

Det er rigtig vigtigt, at jeg ikke kommer ned i en kasse og kun kan lave én ting, når jeg er færdig med min uddannelse.

Emil
Landmand

Min drivkraft inden for landbrug er helt klart det med, at man skal være den bedste – jo mere energi, du lægger i afgrøderne, jo mere høster du.

Linda
Tjener

Det fedeste er, når det hele går stærkt. Det er den vildeste følelse. Adrenalinen pumper rundt i kroppen, og tiden går så hurtigt.

Maria
Læser til fødevareteknolog

Det bedste ved min uddannelse er, at du som studerende skal være kreativ og få nye idéer. I fødevarebranchen er det vigtigt at kunne tænke anderledes, for verden ænder sig hele tiden.