Mød Linda

Det var en stor lyst til at arbejde med mennesker, at give andre gode oplevelser og skabe glæde omkring sig, som fik Linda Kyrping til at vælge at blive tjener. I dag har hun taget den lyst og raffineret den med indgående viden om vin, mad, service og værtskab.

"Jeg elsker, når jeg kan give mine gæster en god oplevelse, de ikke havde forventet."

Sådan siger Linda, når hun skal beskrive, hvad hun synes er noget af det bedste ved at være tjener. Det at være i stand til skabe fantastiske oplevelser, som er ud over det sædvanlige, driver Linda til hver dag at gøre sit bedste i sit arbejde som tjener. Fra kok til tjener Linda startede ellers sin gang i fødevarebranchen ved at begynde på kokkeuddannelsen, men under grundforløbet på uddannelsen fandt hun ud af, at det ikke var nok for hende. ”Kokken ser aldrig, hvad der sker, efter at tallerkenen er afleveret. Det ville jeg gerne”, siger hun og fortsætter: ”Og som tjener skal man faktisk også kunne lave mad OG vide en masse om al slags vin og alle alkoholtyper, om service osv. Det synes jeg er meget mere udfordrende og fedt!”, siger hun.

Fart på!

Som tjener bliver du skarpt trænet til at kunne løbe stærkt, koordinere og planlægge – og det hele på en og samme tid. Det er faktisk også noget af det, som Linda nyder allermest i sin dagligdag som tjener.
”Det fedeste er, når det hele går stærkt. Det er den vildeste følelse. Adrenalinen pumper rundt i kroppen, og tiden går så hurtigt”, siger hun og smiler bredt.

Fakta om Linda Kyrping

• Er 29 år gammel.

• Bor i Odense.

• Er uddannet tjener fra Kold College i Odense.

• Arbejder som tjener på Restaurant Rudolf Mathis. 

 

Linda drømmer om:

• At arbejde som tjener på et stort hotel.

• At arbejde på et eventbureau med at stable store konferencer, bryllupper mv. på benene.