Mød Louise

Der er ingen tvivl om, at mad fylder meget i Louises hverdag som ernærings- og sundhedsstuderende. I en verden, hvor holdninger til mad og sundhed er under konstant udvikling, gør Louise flittigt brug af sin viden fra studiet, og hun håber på, på sigt også at kunne hjælpe andre til at træffe sundere valg i hverdagen.

"Det er rigtig vigtigt, at jeg ikke kommer ned i en kasse og kun kan lave én ting, når jeg er færdig med min uddannelse."

”Jeg vil rigtig gerne ud og hjælpe folk i deres hverdag ved at give dem nogle kompetencer og noget viden, så de forhåbentlig vil sætte flere krav til det, de spiser”. Sådan fortæller Louise om sine drømme for fremtiden, og selv om visionerne i dag er store, så har Louise faktisk ikke altid været helt skarp til madlavning.

En livsstil

På skolen har Louise fundet sin rette hylde blandt andre ’madtosser’, som hun betegner sig selv og sine medstuderende:

”Vi er jo alle vilde med at lave mad, snakke om mad og selvfølgelig at spise det. Vi er en skole, hvor vi ikke kun er engageret i skoletiden, men også uden for undervisningen – det er en livsstil for os”, fortæller hun smilende. Derfor er det også fedt, at man på skolen konstant præsenteres for madens mange aspekter:

”Den ene dag har vi hardcore undervisning i de biokemiske processorer i kroppen, og den næste dag står vi og parterer et lam i køkkenet”, forklarer Louise.
Koblingen af teori og praksis er netop noget af det, hun elsker ved sit studie:

”Det aktive og varierede studieforløb er lige mig, og jeg har mit studie med i næsten alt, hvad jeg foretager mig til daglig!”, fortæller hun med begejstring i stemmen. Forhåbentlig kan Louise i fremtiden dele ud af sin madglæde og skabe gode madoplevelser for andre.

Fakta om Louise Grods Hansen

• Er 26 år gammel.

• Bor i Lyngby.

• Studerer Ernæring og Sundhed på PH Metropol.

• Er formand for Ernæring & Sundhedsuddannelsens studenterråd.

• Arbejder i køkkenet på Frk. Olfert i Charlottenlund.

 

Louise drømmer om:

• At arbejde med mad og mennesker.

• At gøre en forskel ved at hjælpe folk til at træffe sundere valg.