Om Food Careers

Danmark har en af verdens største, bedste og mest innovative fødevarebrancher. En karriere i fødevarebranchen rummer mange muligheder for at tage en spændende uddannelse.
Food Careers sætter fokus på fødevarebranchens mange karriere- og uddannelsesmuligheder med det formål at styrke rekrutteringen til branchen.

Fødevarebranchen byder på mange spændende karrieremuligheder og uddannelser med tusindvis af jobs i en af de største eksportbrancher i Danmark. Har man som ung fået smag for at arbejde med mad og fødevarer, står alle muligheder således åbne. Desværre har ikke alle unge – eller deres forældre - øje for de mange muligheder i fødevaresektoren, når de skal vælge uddannelse.

Det vil Food Careers være med til at lave om på.

Hvad er Food Careers?
Food Careers er en kampagneindsats for at styrke mad- og fødevarebranchens rekruttering og vise unge, hvor attraktiv branchen er som karrierevalg.

Food Careers centrerer om en karriereportal, hvor unge, forældre, studievejledere og andre interesserede kan blive inspireret til, hvad fødevarebranchen byder på – herunder karrieremuligheder, forskellige uddannelser, at man kan bidrage til en af Danmarks største og mest innovative brancher m.m.

Food Careers er også at finde på Facebook og Instagram.

De støtter Food Careers
Du kan læse mere om, hvordan Food Careers blev til her.

Etableringen af Food Careers sker i samarbejde med partnerne bag Fremtidens Fødevareuddannelser – et partnerskab, som Madkulturen også står bag.

Disse partnere er:
3F, Fødevareforbundet NNF, HORESTA, Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, Kost & Ernæringsforbundet, Danske Slagtermestre, Dansk Erhverv, Rektorkollegiet for Professionshøjskolerne, Rektorkollegiet for Danske Erhvervsakademier, Rektorkollegiet for Danske Universiteter og Danske Erhvervsskoler.

Kokkeskole

Kontakt os

Madkulturen - sekretariat for Food Careers

E-mail: foodcareers@madkulturen.dk


Maglegårdsvej 12
4000 Roskilde
Tlf. 31 MAD MAD (623 623)
CVR: 3356 0338
EAN: 5798 000 877 900