Aquatic Food Production

Vandet er verdens fremtid

Vil du ud i verden, ned i vandet og ind i fremtiden? Drømmer du om en specialisering, hvor der er plads til store drømme, ambitioner og innovation, og hvor du både kan lære og opdage nye og oversete muligheder? Så læs med her.

Vidste du, at i de nordiske lande spiller vandet en afgørende rolle, fordi det hver eneste dag sikrer os sund og god mad? Det gør det, fordi vandet er rigt på råmaterialer og besidder en enorm biodiversitet. Og vidste du, at de akvatiske fødevarers globale succes skyldes de nordiske standarder, hvor innovation og samarbejde på tværs af lande og fagligheder er i højsædet?

Har du en bachelor i fødevarevidenskab, bioteknologi, kemi, biologi, naturvidenskab eller teknik, og drømmer du om at dykke ned i vandets utallige muligheder for en sund og sikker fødevareproduktion, så burde du overveje den to-årige, internationale kandidatuddannelse i Aquatic Food Production – Safety and Quality.

Måske drømmer du om at udnytte det akvatiske materiale til nye og bedre former for antibiotika, måske vil du forbedre fremtidens fødevarer eller måske brænder du for at udnytte vandets muligheder for at reducere CO2-indholdet i atmosfæren? På uddannelsen lærer du at udvikle effektive produktionssystemer, der leverer sunde og sikre fødevarer, hvor der samtidig er taget hensyn til miljø og bæredygtighed. Men mulighederne er mange, og uddannelsen tilbyder da også specialiseringer inde for både akvatisk produktion, naturressourcer og industriel produktion. Vandet er verdens fremtid. Måske er det også din?

Få en dobbelt kandidatgrad fra to internationale universiteter

Med en uddannelse i Aquatic Food Production kan du rejse ud i verden og blive klogere. Uddannelsen booster dine fremtidsmuligheder, da Aquatic Food Production er et nordisk program. Det betyder, at du får en dobbelt kandidatgrad fra to internationale universiteter. Efterspørgslen efter akvatiske fødevarer er stigende, og branchen har brug for kvalificerede medarbejdere, der har mod på at forske og undersøge, udvikle nyt teknisk udstyr og forsætte arbejdet med at sikre en bæredygtig og ansvarlig vækst. Ved at tilbringe et år i udlandet får du en unik specialisering, der vil kickstarte din karriere inden for den akvatiske fødevaresektor, hvor interkulturelle kompetencer og internationalt udsyn er nøgleord. Med denne uddannelse kan du både ende som professionel i akvakulturproduktion, i industriel fødevareproduktion eller i naturressourceforvaltning, men du kan også forske, undervise eller rådgive. Lyder det godt i dine ører? Så er det måske lige præcis dig, vandet og verden venter på.

Forløb

Varighed: 2 år.

Praktik: Mulighed for at udføre eksamensprojekt hos en virksomhed.

Vigtig viden

Adgangskrav: Relevant bacheloruddannelse (f.eks. fødevareingeniør).

Økonomi: Ikke deltagergebyr for EU-statsborgere.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig, så læs mere om uddannelsen her.

Lad os fodre dig med nyt!

Vil du holdes opdateret om uddannelser og karriere i fødevarebranchen? Og nyt om Food Careers?

Giv os din kontaktinfo, så sørger vi for resten.

Tilmeld dig her