Global Nutrition & Health

Gør verden sundere og bekæmp sygdom

Med denne uddannelse kan du spille en vigtig rolle i at fremme fremtidens sundhed og sygdomsbekæmpelse både nationalt og globalt. 

Drømmer du om at føre projekter ud i livet, der gør en forskel for sundheden i hele verden? Har du lyst til at arbejde med at fremme sundhed og bekæmpe sygdom for såvel enkelte individer som en gruppe af mennesker? For et helt land? Eller på tværs af grænser? Tiltrækkes du af tanken om en karriere i et internationalt miljø? Vil du forme din egen karriere i et bredt professionelt felt? Og har du lyst til at lære om ernæring og sundhed i et tværfagligt og interkulturelt perspektiv?

I dagens globaliserede verden er der brug for ildsjæle, der kan arbejde sammen på tværs af landegrænser for at styrke den globale sundhed. Har du mod på at opnå viden om ernæring og sundhed og undersøge feltets fysiske, psykiske, sociale, kulturelle, etiske og juridiske aspekter? Og er du indstillet på, at alt fra anatomi og fysiologi til antropologi og psykologi bliver en del af din hverdag? Så er professionsbacheloren i Global Nutrition and Health måske noget for dig.

Skræddersy dit eget studieforløb

Global Nutrition and Health er for dig, der ønsker en engelsksproget uddannelse, som kombinerer forelæsninger, holdundervisning, projektarbejde og praktik. Du har både mulighed for at specialisere dig inden for Public Health Nutrition and Food Policy og Lifestyle and Health Education, ligesom du har stor indflydelse på dit valg af praktik samt et valgfrit modul, så du kan tilpasse uddannelsen til dine personlige interesser og ambitioner.

Uddannelsen giver dig værktøjer til at arbejde med en bred vifte af fagområder lige fra kommunikation, undervisning og ledelse inden for ernæring, fødevarer, forbrug, fysisk aktivitet og livsstil til sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse. Du lærer, hvordan man planlægger og gennemfører projekter, programmer og strategier både herhjemme og i udlandet, så du er klædt på til dit fremtidige arbejdsliv. Som færdiguddannet kan du arbejde som alt fra projektleder til kommunikationsmedarbejder i enten offentlige eller private organisationer inden for sundhed og ernæring.

 

Forløb

Varighed: 3 år og 6 måneder.

Praktik: Ja.

Vigtig viden

Adgangskrav: Gymnasial eksamen eller relevant erhvervsuddannelse + specifikke adgangskrav.

Økonomi: SU.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig, så læs mere om uddannelsen her. 

Lad os fodre dig med nyt!

Vil du holdes opdateret om uddannelser og karriere i fødevarebranchen? Og nyt om Food Careers?

Giv os din kontaktinfo, så sørger vi for resten.

 

 

Tilmeld dig her