Integrated Food Studies

Fra køkkengryder til kostkampagner

Med denne uddannelse lærer du at tænke mad og måltider i et helhedsperspektiv, og du bliver klædt på til at udvikle innovative løsninger på fremtidens mad- og måltidsrelaterede udfordringer.

Drømmer du om at mestre madens mange meninger? Om at gøre en forskel på madområdet? Måske brænder du for at skabe bæredygtige madsystemer inden for ældreområdet? For børnehaver? Skoler? Eller hvad med at udvikle kostkampagner, der trænger ind hos forbrugerne og får dem til at træffe sunde valg i hverdagen? Har du samtidig lyst til at få et indblik i fødevaresystemer, fødevaredesign og folkesundhedsernæring? Så er Integrated Food Studies en kandidatuddannelse, som du bør overveje.

Uanset hvad du drømmer om, så har du lyst til at lære, hvordan man tænker mad og måltider i et helhedsperspektiv. Alt fra bæredygtighed til sundhed og madkultur spiller en vigtig rolle i udviklingen af innovative løsninger på mad- og måltidsområdet, og den tværfaglige tilgang til feltet åbner døre til en bred vifte af karrieremuligheder inden for fødevareområdet.

Tænk på tværs

Fødevareområdet er en kompleks størrelse, der kombinerer mange forskellige interesser og fagområder. Derfor er Integrated Food Studies bygget op med henblik på at give dig som studerende de værktøjer, som du behøver for at kunne begå dig i fremtidens komplekse fødevarelandskab.
Ved at kombinere forskellige fagretninger som fødevaresystemers innovation og netværk, folkesundhedsernæring og måltider samt design og gastronomi opnår du unikke kompetencer, der går på tværs af de traditionelle fagområder i fødevaresektoren, og som gør dig i stand til at løse komplekse problemstillinger på tværs af fødevareområdet.

Forløb

Varighed: 2 år.

Praktik: Mulighed for praktik.

Vigtig viden

Adgangskrav: Relevant bacheloruddannelse.

Økonomi: SU.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig, så læs mere om uddannelsen her. 

Lad os fodre dig med nyt!

Vil du holdes opdateret om uddannelser og karriere i fødevarebranchen? Og nyt om Food Careers?

Giv os din kontaktinfo, så sørger vi for resten.

 

 

Tilmeld dig her