Industri og teknik

Industri og teknik

Får du et kick ud af at skabe fødevarer og ingredienser? Synes du, at storproduktion er spændende, og vil du være med til at optimere Danmarks i forvejen imponerende fødevareproduktion?
Danmarks fødevarebranche er en af de absolut største produktionsbrancher i Danmark og leverer tonsvis af fødevarer til både Danmark og udland hver dag.
Ved at tage en af disse uddannelser inden for industri og teknik i fødevarebranchen kan du være med til at fremtidssikre Danmark.
Klik rundt og bliv inspireret!

 

Industrioperatør

Som industrioperatør lærer du at se produktionen i sin helhed. Dit store overblik sikrer dig en karriere i et hav af..

Fiskeriteknolog

Er du interesseret i fiskeri, fødevarer, teknik og kvalitet? Er du innovativ og ansvarsfuld, og har du lyst til at skabe..

Automationsteknolog

Industrien er vild med automationsteknologier. Måske er du også: Er du optaget af, hvordan vi skaber sikre og innovative..

Procesteknolog

Brænder du for sundhed, fødevaresikkerhed, produktudvikling og kemi? Har du lyst til at få et praktisk håndelag og en god..

Industrislagter

Som industrislagter bliver du knivskarp til udskæringer, du bliver en kyndig og kvalitetsbevidst kødkontrollør, og du..

Mejerist

Som mejerist kan du blive efterspurgt i hele verden. Danske mejerister er nemlig eftertragtede overalt for deres kvalitet..

Tarmrenser

Måske lyder titlen som tarmrenser ikke så tiltrækkende, men med denne uddannelse vil du blive eftertragtet i hele verden..

Smed

Fødevarebranchen stiller høje krav til hygiejnen, og derfor er der brug for dygtige smede, der kan deres kram med rustfaste materialer...

Fødevareteknolog

Kvalitet i topklasse er afgørende for store fødevarevirksomheder. Som fødevareteknolog vil du blive en vigtig spiller i arbejdet med...

Procesoperatør

Som procesoperatør bliver du skarp på fysik, fejlfinding og forbedringer. Du lærer at kvalitetssikre alverdens produkter lige fra mad til medicin...

Automatiktekniker

Får teknik, mekanik og elektronik det til at krible i fingrene på dig? Fantaserer du om en fremtid, hvor maskiner, robotter og...

Melad
Slagterelev

Det bedste ved min læreplads er helt klart mine kollegaer, de kunder, jeg har, og det udvalg af kød, jeg får lov til at lege med.

Lad os fodre dig med nyt!

Vil du holdes opdateret om uddannelser og karriere i fødevarebranchen? Og nyt om Food Careers?

Giv os din kontaktinfo, så sørger vi for resten.

Tilmeld dig her

OM FOODCAREERS

Food Careers er en karriereportal, hvor unge og andre interesserede kan blive inspirerede til, hvad fødevarebranchen byder på – herunder karrieremuligheder, alle mulige forskellige uddannelser, at man kan bidrage til en af Danmarks største og mest innovative brancher m.m.
Food Careers er også at finde på Facebook og Instagram samt til forskellige karriereevents for folkeskoler.