Fiskeriteknolog

Vil du sikre processen fra bund til mund?

Er du interesseret i fiskeri, fødevarer, teknik og kvalitet? Er du innovativ og ansvarsfuld, og har du lyst til at skabe værdi i fiskerisektoren ved at sikre processen fra bund til mund? Så læs med her.

Den moderne forbruger vil gerne have nye og velsmagende fødevarer, men stiller også højere og højere krav til fødevaresikkerhed og kvalitet. Den maritime sektor er ligesom mange andre også påvirket af de globale klimaudfordringer med stadigt stigende klimaændringer. Derfor har fiskerisektoren brug for veluddannede og kvalificerede medarbejdere, der kan udvikle bæredygtige og miljøvenlige teknologier, der kvalitetssikrer fremtidens fiskeri. Lyder en sådan opgave som noget for dig? Så kan det være, du burde læse til fiskeriteknolog.

Måske har du løsningen på, hvordan vi udvikler en miljø- og ressourcevenlig fiskeriteknologi? Måske er du optaget af, hvordan vi sikrer en bæredygtig fangst? Det kan også være, du drømmer om i fremtiden at kunne sikre en fiskeproduktion, der også nærer omsorg for fiskevelfærden i selve fangsten?

Bliv nøgleperson i fiskeribranchen

Uddannelsen til fiskeriteknolog er for dig, der vil kvalitetssikre fremtidens fiskeri og samtidig sætter pris på et studieforløb, der hele tiden veksler mellem teori og praksis. Det første halve år vil du studere til procesteknolog, hvorefter du for alvor kan begynde at specialisere dig inden for fiskerifeltet. Her vil du lære de grundlæggende principper, tilgange og spørgsmål i forbindelse med fiskeri.

Kun med denne viden kan du i fremtiden være med til at udvikle teknologier, der kan kvalitetssikre fremtidens fiskeri og gøre dig til en nøgleperson i fiskeri- og fødevarebranchen. Og det er uanset om du vælger at arbejde med produktstyring, forarbejdning, kvalitetsstyring eller forskning og udvikling. Mulighederne er mange, så længe du er klar på at give fiskerisektoren en saltvandsindsprøjtning med din specialiserede viden.

Forløb

Varighed: 2 år.

Praktik: Ja.

Vigtig viden

Adgangskrav: Gymnasial eksamen, adgangseksamen til ingeniøruddannelserne eller erhvervsuddannelse.

Økonomi: SU.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig, så læs mere om uddannelsen her.

Lad os fodre dig med nyt!

Vil du holdes opdateret om uddannelser og karriere i fødevarebranchen? Og nyt om Food Careers?

Giv os din kontaktinfo, så sørger vi for resten.

Tilmeld dig her