Agricultural development

Gør en forskel i ulandene

Med en kandidatgrad i Agricultural Development kan du være med til at skabe bedre vilkår for både natur og befolkning, lokalt såvel som globalt.

Drømmer du om at iværksætte tiltag, der kan øge produktionen af fødevarer? Brænder du for at arbejde med udvikling af afgrøder? Af dyrkningssystemer? Eller teknologiske tiltag? Du har måske et ønske om at medvirke til at bekæmpe sult og hungersnød gennem styrkelsen af et bæredygtigt landbrug?

Uanset hvad du drømmer om, så har du lyst til at lære mere om udvikling af skov- og jordbrug og fødevarer i udviklingslande og om samspillet mellem produktion, ernæring, miljø og økonomi. Du interesserer dig for afgrøders vækstmuligheder og for de omkringliggende samfundsmæssige problemer, der kan begrænse udviklingen i et uland. Og så brænder du generelt for at arbejde målrettet med at skabe bedre rammer for natur, befolkning og bæredygtig udvikling i ulande.

Feltarbejde i udviklingslande

Med kandidaten i Agricultural Development opnår du en bred viden om bæredygtige udviklingsmuligheder både teoretisk og praktisk. Du sætter pris på et varieret studieforløb, hvor der veksles mellem forelæsninger, øvelser, projekter og feltarbejde. Med feltarbejdet får du mulighed for i praksis at arbejde med at skabe bedre vilkår for både natur og befolkning i samspil med lokalsamfundet. Du kan eksempelvis undersøge dyrkningssystemer i Cambodja, forbedre produktion og kvalitet for bønder i Sydamerika eller noget helt tredje.
Uddannelsen er engelsksproget og retter sig mod hele verden, så mulighederne er mange, hvis du ønsker at rejse ud i verden og arbejde med mennesker med et hav af forskellige kulturelle baggrunde.

 

Forløb

Varighed: 2 år.

Praktik: Mulighed for praktik/udveksling.

Vigtig viden

Adgangskrav: Adgangsgivende bachelor.

Økonomi: SU.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig, så læs mere om uddannelsen her. 

Lad os fodre dig med nyt!

Vil du holdes opdateret om uddannelser og karriere i fødevarebranchen? Og nyt om Food Careers?

Giv os din kontaktinfo, så sørger vi for resten.

 

 

Tilmeld dig her